feedback-Oostman


 

Zonnebrillen


Zonnebrillen zijn in de zomer vrijwel onmisbaar. Ze beschermen de ogen tegen schadelijke UV-stralen en bieden een goed zicht. De contrastverhogende werking van de glazen spelen hierin ook een belangrijke rol. De zonnebril wordt echter al lang niet meer alleen gedragen om de ogen tegen fel zonlicht te beschermen. Het is een onmisbaar accessoire voor mensen die zich bewust zijn van hun eigen stijl en dat graag willen benadrukken. Daarom vindt u in onze winkel een ruime sortering zonnebrillen in verschillende kwaliteiten en prijsklassen. Zoekt u iets eenvoudigs, modieus, trendy of voor een speciaal doel zoals, autorijden, watersport, golf etc. loop dan even bij ons binnen en laat u adviseren. De laatste modetrends zijn stijlvol verwerkt in de nieuwste modellen.

Wij zijn dealer van o.a.:  Tom FordChanel,  Dolce&GabbanaOliver PeoplesEyevanGiorgio ArmaniDick Moby, Porsche DesignSerengetiOrgreen,  en  Ray Ban. Onze grote collectie wordt met regelmaat aangevuld.


Patrick Dempsey limited edition P'8928 nu verkrijgbaar!!

 

Eens in de vijf jaar investeert Porsche Design in een samenwerking met een internationaal bekende persoonlijkheid. Sinds januari 2021 gaat de eer naar Patrick Dempsey. De charismatische Patrick Dempsey, gecombineerd met de Patrick Dempsey limited edition van de P'8928, schetst het perfecte plaatje.


De nieuwe Porsche Design-collectie is nu beschikbaar en toont ons Patrick Dempsey met de Patrick Dempsey limited edition P'8928-zonnebril met verwisselbaar lensmechanisme.

Deze speciale editie benadrukt de exclusiviteit van de Porsche Design-zonnebrillen en biedt ons zonnebrillen voor elke situatie: de lenzen kunnen eenvoudig worden verwisseld op basis van lichtomstandigheden of persoonlijke smaak.

Kom kijken en passen exclusief bij Optiek Oostman.
 Serengeti zonnebrillen: de beste kwaliteit filters

 


Serengeti staat bekend om de technisch meest geavanceerde glazen. Om dit te goed uit te leggen, hebben wij alle belangrijke informatie op een rij gezet. Na het lezen van deze info weet je waarom Serengeti zonnebrillen echt bijzonder zijn en het beste bieden voor je ogen.

DRIE FUNCTIES IN ÉÉN GLAS

Serengeti glazen onderscheiden zich omdat ze als enige drie belangrijke functies aanbieden in één glas.

Meekleurend (Photochromic)
De glazen passen zich aan de lichtsituatie aan. Ze worden donkerder bij fel zonlicht en lichter bij donkere omstandigheden. Het licht op de weg bijvoorbeeld, is onvoorspelbaar. Soms word je verblind. Doordat de glazen zich aanpassen voorkom je dat en krijg je geen vermoeide ogen. Alle glazen van Serengeti zijn meekleurend.

Blauwlichtfilter (Spectral Control Filter®)
Iedere kleur wordt individueel gefilterd en het schadelijke blauwe licht maar liefst voor 95%. Het Spectral Control Filter® beschermt de ogen tegen het blauwe licht en zorgt voor een goed contrast. Het geeft kijkcomfort, helderheid bij elk weertype en zorgt voor een veilig gevoel. Alle glazen van Serengeti zijn voorzien van het Spectral Control Filter®.

Minder schittering (Polarization)
Het zonlicht wordt herschikt zodat er een rustig beeld ontstaat. De polarisatiefilm zit tussen twee lagen glas in, waardoor deze laag niet kan slijten of beschadigen. Dit biedt perfecte bescherming. Doordat je extra scherp beeld hebt, word je niet afgeleid tijdens het rijden en heb je optimaal kijkcomfort. Het merendeel van de Serengeti glazen is gepolariseerd.

Ook leverbaar met sterkte.

 

 

 Ongekende allure en aanzien


Coco Chanel geloofde sterk in de kracht van het weglaten. Harmonieus, puur en simpel was haar mantra. Chanel biedt een assortiment voor elke look en elk type vrouw. Ook bij het Franse modehuis zien we dit seizoen 2017 sprekende modellen terug: dare to stand out.  Wijlen Karl Lagerfeld heeft ruim 20 jaar aan het het hoofd van Maison Chanel gestaan.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Marktlaan 24
2132 DM Hoofddorp
Telefoon optiek: (023) 5616847
Telefoon lenzen: (023) 5638483

E-mail: Gebruik ons contactformulier voor vragen, opmerkingen en bestellingen.

Volg ons op:

                          

Aangesloten bij:                                       
                                         


Openingstijden

 

dinsdag                 09:00 - 18:00 
woensdag             09:00 - 18:00
donderdag            09:00 - 18:00
vrijdag                    09:00 - 18:00     
zaterdag                09:00 - 17:00


Privacyverklaring

© Optiek Oostman 2007-2022

 
 
 
 
 
 
 
Realisatie en onderhoud:Visueel Webdesign