feedback-Oostman


Om een idee te krijgen...

 

 

Daglenzen

 

Daglenzen zijn zachte contactlenzen waarvan u iedere dag een nieuw paar in kan doen. Voor vakanties, speciale gelegenheden en/of lenzen dragen graag afwisselt met een bril, zijn dit de ideale lenzen.

Een ander voordeel van daglenzen: u hoeft ze nooit schoon te maken. Geen vloeistof, geen schoonmaakroutine, gewoon aan het eind van de dag weg ermee.Een weekendje weg zonder bril.

Maandlenzen

De meest gedragen contactlenzen zijn maandlenzen. Deze zachte lenzen kunt u een maand dragen en daarna vervangt u deze voor twee nieuwe schone lenzen. Maandlenzen zijn in heel veel soorten en uitvoeringen te krijgen.

Dat is ook de reden waarom de zachte maandlens zo populair is; comfortabel, stabiel en voor veel correcties toepasbaar.Chantal draagt maandlenzen met plezier.

Harde lenzen

 

Vormstabiele of harde contactlenzen zijn vaak een uitstekende keuze vanwege een groot aantal voordelen ten opzichte van zachte contactlenzen. Harde lenzen worden altijd op maat gemaakt voor uw ogen. Dit levert het scherpste zicht op. Voor moeilijke correcties, zoals hoge cilinders en sterktes, vlakke ogen, keratoconus en leesklachten zijn er talrijke mogelijkheden.

Ook de populaire nachtlens is een vormstabiele contactlens. Een prachtige innovatie, die wij veel aanmeten.
Zie ook  nachtlenzenMartin ziet scherp, ook met -8.00.

Multifocale lenzen

Multifocale lenzen, de oplossing voor dichtbij en veraf.
Als je boven de 40 bent, kun je moeite krijgen met het zien op korte afstand. Wie dan een leesbril tevoorschijn moet halen om iets te kunnen lezen, kan dat als onpraktisch ervaren.

Er zijn meerdere situaties denkbaar waarin veraf en lezen afgewisseld moeten worden. Multifocale lenzen zijn hiervoor een perfecte oplossing. Of je nu in de auto zit of achter je computer, je blijft op elke afstand alles goed zien.Paul heeft geen extra leesbril nodig.

 

Myopie Management

 

Myopie, ook wel bijziendheid genoemd, komt steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Er zijn speciale contactlenzen ontwikkeld om het toenemen van de bijziendheid af te remmen. Dit kan zowel in zachte lenzen die op een optische wijze de groei van het oog afremmen, als in vormstabiele lenzen die ’s nachts worden gedragen (de nachtlens).

Op onze pagina Oog en kind  leest u meer over myopie, een wereldwijd toenemend probleem.Zorg goed voor de ogen van het kind.

 

Iets meer te weten gekomen?

Ons team kunt u uiteraard nog veel meer vertellen over contactlenzen. Natuurlijk kunnen wij u ook een persoonlijk advies geven betreft de mogelijkheden. Maak dan een afspraak voor een technisch vooronderzoek en laat u adviseren.

Bel  (023) 5638483 voor meer informatie of maak een afspraak voor een contactlensaanmeting.

 

 

 

 

 

 

 

 

Marktlaan 24
2132 DM Hoofddorp
Telefoon optiek: (023) 5616847
Telefoon lenzen: (023) 5638483

E-mail: Gebruik ons contactformulier voor vragen, opmerkingen en bestellingen.

Volg ons op:

                          

Aangesloten bij:                                       
                                         


Openingstijden

 

dinsdag                 09:00 - 18:00 
woensdag             09:00 - 18:00
donderdag            09:00 - 18:00
vrijdag                    09:00 - 18:00     
zaterdag                09:00 - 17:00


Privacyverklaring

© Optiek Oostman 2007-2022

 
 
 
 
 
 
 
Realisatie en onderhoud:Visueel Webdesign