feedback-Oostman

ArtikelindexWIJ DOEN MEE AAN NL DOET

Artikel gepubliceerd op 1 maart 2023

 

 

 

NL doet ertoe, Optiek Oostman doet mee

Op vrijdag 10 maart 2023 is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 19e keer NLdoet. Ook ons bedrijf doet mee.

Het Oranje Fonds vindt dat iedereen ertoe doet. Daarom zet het zich in voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat. Oftewel een betrokken samenleving; waarin we zorgen voor elkaar, mensen gelijke kansen hebben en zich verbonden voelen met anderen in de buurt. Dat doet het fonds door sociaal initiatiefnemers te versterken en te verbinden waar mogelijk.

Wij gaan vrijdag 10 maart de tuin in!!      Verzorgingscentrum Horizon, Kruislaan 54

THEO DAGEN 20 en 21 januari 2023

Artikel gepubliceerd op 11 januari 2023

 

 

 

Op vrijdag 20 & zaterdag 21 januari 2023 zijn bij ons weer de Theo dagen!

Het Belgische merk Theo schittert ieder jaar met een exclusieve, eigenwijze en originele collectie brilmonturen van gerenommeerde kwaliteit. Laat u verrassen en kom geheel vrijblijvend de nieuwe collectie bewonderen.


U bent deze dagen van harte welkom in onze winkel om de Theo monturen te bewonderen en te passen.Klik hier voor een impressie uit onze grote collectie.

 

Hallo, Aardbewoners

Artikel gepubliceerd op 5 december 2022

 

 

 

     Dick Moby is een prachtig brillenmerk.
Zij houden van onze planeet en vooral de zee. 


Waarom zou je tussen die twee moeten kiezen?

Daarom maken zij van gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen, fantastische brillen en zonnebrillen. We noemen dat duurzame stijl. Look good for your planet!

Klik hier voor een impressie uit onze grote collectie.

 

LINDBERG SPECIAL EDITION

Artikel gepubliceerd op 1 november 2022

 

 

 

    
Klassiek en toch innovatief – met de nieuwe strip titanium speciale editie ontmoeten tegenstellingen elkaar

 

Strip duo heeft een gedurfde ronde vorm die van uiterlijk verandert afhankelijk van de hoek van lichtinval.

Van veraf heeft de bril een klassieke uitstraling, maar van dichtbij de ultradunheid van het titanium frame. Het bestaat uit een mooie en verrassende tweekleurige kleurencombinatie. Het materiaal licht anders op, afhankelijk van het perspectief. 

Het strip duo wordt verkocht in een verpakking van: – 2 kaders – 1 tegenkaart – 1 SoMe-kit.  Slechts 200 pakketten van dit exclusieve speciale editie-ontwerp zijn wereldwijd verkrijgbaar.

 


In onze herinnering: Els Oostman.

Artikel gepubliceerd op 9 mei 2022

 

 

 

     Zes maanden na het overlijden van haar lieve man, hebben wij ook afscheid genomen van onze eigenzinnige moeder, schoonmoeder, trotse oma en overgrootmoeder

     Else Maria Oostman - Caminada

     Weduwe van Jan Oostman

     Rotterdam, 16 januari 1930                    -                       Hoofddorp, 16 april 2022

 

Glaucoom: Krijg geen spijt, check op tijd.

Artikel gepubliceerd op 7 maart 2022

 

Glaucoom kan erfelijk zijn!


 

Hoge oogdruk, verminderd gezichtsveld; het zijn gevolgen van de oogaandoening glaucoom. In 2020 waren er bij de huisarts 338.500 mensen bekend met glaucoom. Het is daarmee de meest voorkomende oogziekte in Nederland. 25% van de glaucoom patiënten is bij overlijden blind aan één oog, 10% aan beide ogen. Tijdige opsporing en behandeling kan blijvende schade voorkomen.

 

Een sluipmoordenaar, zo wordt de oogaandoening glaucoom ook wel eens genoemd, omdat in het begin niet veel klachten merkbaar zijn. In 2020 waren er in totaal 338.500 mensen met glaucoom bekend bij de huisarts, 146.800 mannen en 191.700 vrouwen. Dit aantal neemt toe met de leeftijd (Bron: Vzinfo). Wanneer er eenmaal schade is aan het oog, is dit niet meer te herstellen. Tijdige opsporing en goede behandeling (veelal met oogdruppels) kan verdere schade aan het oog en blindheid/slechtziendheid voorkomen. 'Te late opsporing is een heel belangrijke oorzaak van blindheid door glaucoom', aldus Carroll Weber, overkoepelend hoogleraar, afdelingshoofd en glaucoomspecialist Universitair Medisch Centrum Maastricht (UMCM).

 

Een oogdrukmeting of een oogonderzoek voor de screening op glaucoom is niet ingrijpend, dus laat dat u niet weerhouden om uw ogen te laten onderzoeken door één van onze specialisten.

Lees meer over onze uitgebreide oogzorg.

 

Onze specialisten staan klaar om uw te adviseren.
Bel ons om een afspraak te maken of als u vragen heeft: (023) 5616847.

 

Behandeling van toenemende bijziendheid bij kinderen.

Artikel gepubliceerd op 8 november 2021

 

BIJZIENDHEID IS WERELDWIJD EEN GROEIEND PROBLEEM

Verwacht wordt dat het aantal nieuwe gevallen van bijziendheid flink zal stijgen doordat onze leefwijze verandert. Kinderen kijken vaker op korte afstand, zoals tijdens lezen en gebruik van de computer, tablet en smartphone. Bovendien brengen ze minder tijd buiten door en ook erfelijke, gedragsgerelateerde en omgevingsfactoren spelen een rol.

 

MiYOSMART brillenglazen corrigeren niet alleen het gezichtsvermogen, zodat je kind zowel dichtbij als veraf goed kan zien. Ze helpen ook om de toename van de bijziendheid af te remmen. Het is een veilige en gemakkelijke behandeling, omdat deze vergelijkbaar is met het dragen van gewone brillenglazen.

MiYOSMART brillenglazen zien er net zo uit als standaard enkelvoudige brillenglazen. Het materiaal van de brillenglazen is licht, dun, schokbestendig en biedt UV-bescherming. Wennen aan de glazen is eenvoudig en ze kunnen de hele dag worden gedragen bij alle activiteiten.

 Zo werkt het glas:

 

Onze specialisten staan klaar om uw te adviseren.
Bel ons om een afspraak te maken of als u vragen heeft: (023) 5616847.

 


THEO dagen 2021

Artikel gepubliceerd op 28 oktober 2021

 

Op vrijdag 5 & zaterdag 6 november hebben wij, tijdens onze Theo dagen, de gehele collectie Theo monturen beschikbaar in onze winkel.

De Theo brillencollectie staat voor exclusieve, vernieuwende, verrassende, opvallende en eigenwijze brilmode. Kortom, zéér geschikt om uw persoonlijkheid te benadrukken. Het Belgische merk Theo blijft ook ons steeds weer verrassen!

Wij bieden u de unieke kans om op deze dagen vrijblijvend, onder het genot van een hapje en een drankje, in onze winkel de nieuwe Theo collectie te bekijken. De Theo expert, die speciaal op deze dag aanwezig is, zal u uitgebreid adviseren.

Wie weet maakt u wel een keuze voor één van deze opvallende en prachtige brillen.


Een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Vrijdag 5 november zijn wij speciaal geopend tot 21:00 uur.

Reserveer snel uw bezoekmoment met persoonlijk advies, er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
Maak een afspraak via de onderstaande button of bel ons op (023) 5616847. U bent van harte welkom in de winkel!


In onze herinnering: Jan Oostman

Artikel gepubliceerd op 28 oktober 2021

 

 Op 14 oktober 2021 is op 92-jarige leeftijd onze oprichter van Optiek Oostman BV overleden.
Wij zijn dankbaar voor alles wat hij voor Optiek Oostman heeft betekend.

 

 OogCheckWeken Oktober 2021

Artikel gepubliceerd op 4 oktober 2021

 

Heeft u de ogen van uw kind wel eens laten controleren? Steeds vaker zitten veel kinderen binnen en kijken vaak dichtbij op schermpjes. Ze gamen meer en spelen minder buiten.
Geldt dat ook voor uw kind?

Kom eens langs om de ogen van uw kind te laten checken tijdens de OogCheckweken in de maand oktober 2021.

Maak een afspraak en kom erachter hoe gezond de ogen van uw kind zijn.

Wilt u meer weten over bijziendheid bij kinderen? Lees dan ook de informatie op onze pagina Oog en Kind.
Onbreekbaar, wereldwijd uniek

Artikel gepubliceerd op 14 juni 2021


Zonnebrillen gemaakt in Oostenrijk

Gloryfy unbreakable sunglasses – onbreekbare zonnebrillen van het innovatieve en gepatenteerde speciale kunststof NBFX. Ontwikkeld, vormgegeven, geproduceerd en dagelijks getest door een uitermate gespecialiseerd team midden in de Alpen, in het Tiroler Zillertal. Uniek, innovatief, bekroond en met heel veel hart en ziel in elk afzonderlijk product.

Een echte revolutie onder de brillen. Zelfs bij extreme krachtinwerking breken er geen splinters of andere delen af. Het risico op oogletsel wordt daardoor verkleind.

Wij hebben een mooie collectie zonnebrillen van dit unieke merk nu in de winkel.


Brillenglazen die meewerken

Artikel gepubliceerd op 3 mei 2021

 

 

Na een lange dag achter het bureau, turend naar laptop- of computerscherm, spelen ze vaak op: een stijve nek, pijnlijke schouders, vermoeide ogen. Goed en lang op uw scherm kunnen kijken zonder deze vervelende klachten? En ook andere zaken in uw werkruimte goed kunnen blijven zien?

Wij hebben de werkbare oplossing.

Workstyle brillenglazen zijn een uitkomst voor brildragers vanaf een jaar of veertig die veel wisselen met kijken tussen korte en middellange afstanden. Er zijn drie varianten, alle drie afgestemd op een specifieke kijk- en werkafstand. >>Close

Perfect voor specialistische hobby's en beroepen, waarbij een grote precisie vereist is en een zo breed mogelijk gezichtsveld bij korte en middellange afstanden tot 1 meter gewenst is.

Screen

De beste keus voor werken achter een scherm en bij beroepen die een soepel en scherp zicht in de diepte en breedte vragen voor afstanden tot 2 meter.

Space

Bijzonder geschikt voor activiteiten waarbij de focus wat verder ligt dan bij een computerscherm. Biedt een kristalhelder zicht op korte afstanden en scherp zicht bij afstanden ver weg.

Wij helpen uw graag verder met een persoonlijk advies. 

 Voor mensen die van vrijheid houden

Artikel gepubliceerd op 16 april 2021

 

 

Een nieuwkomer in daglenzen: de Precision 1. De eerste contactlens met smartface-technologie. Een permanente, flinterdunne en hoogwaardige waterhoudende laag aan het lensoppervlak zorgt voor een stabiele traanfilm, belangrijk voor scherp en comfortabel zicht van s'ochtends vroeg tot s'avonds laat.

Met de lancering van de Precision 1 kunnen we een daglens aanbieden voor onze klanten met een drukke levensstijl die behoefte hebben aan contactlenzen met langdurig comfort en scherp zicht. De lens is ook uitermate geschikt voor de vele mensen die al maanden thuiswerken en aan hun beeldscherm zijn gekluisterd.

Interesse gewekt?  Ons team van de lenzen weet raad.


 


De oprichters van Optiek Oostman vandaag 65 jaar getrouwd!!

Artikel gepubliceerd op 12 april 2021

 
Jan en Els, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal.

Jan en Els Oostman zijn beiden eind veertig als zij samen in 1976 hun winkel openen aan de Marktlaan 6 in Hoofddorp.

Het dorp telt dan 2 opticiëns en 15.000 inwoners. Zowel Hoofddorp als het bedrijf ontwikkelen zich snel
en midden jaren '80 volgt een uitbreiding die in één keer het winkeloppervlak verdubbelt.
Op de eerste etage zetelt dan tijdelijk een oogarts. Meer historie...
In 2021 is Optiek Oostman still going strong. Een gerenommeerd optiekbedrijf in Hoofddorp, dat op HBO-niveau oogzorg levert, zoals oogmetingen, contactlens-aanmetingen, optometrische onderzoeken en deskundig advies.

Wij staan garant voor hoogwaardige producten zoals trendy monturen, klasse zonnebrillen, moderne glazen en alle soorten contactlenzen. Het bedrijf opereert met zijn producten in het hogere segment van de markt: er worden geen concessies gedaan aan de te leveren kwaliteit.

 


Het ideale brillenglas voor buiten

Artikel gepubliceerd op 7 april 2021

 

Daglicht bestaat uit lichtgolven die in willekeurige richtingen op ons afkomen. Wanneer licht op gladde oppervlaktes weerkaatst, wordt het gepolariseerd in verticale en horizontale lichtgolven. De verticale lichtgolven geven bruikbare informatie over kleur en contrast, maar de horizontale golven veroorzaken een optische verstoring in de vorm van schittering. De gladde oppervlakten waarbij dit effect optreedt zijn water, glas, sneeuw of een nat wegdek.

Normale zonneglazen laten zowel de horizontale als verticale lichtgolven in gelijke mate door. Polariserende lenzen filteren echter de horizontale lichtgolven waardoor het beeld helderder wordt. Vooral bij water- en wintersport bieden deze glazen grote voordelen. Het geeft dus een beter kleurcontrast, minder vermoeide ogen, minder schittering en 100%UV bescherming.

Meer weten? Vraag aan onze specialisten over uw persoonlijke mogelijkheden.

 

 
Achter elke review gaat een unieke ervaring schuil.

Artikel gepubliceerd op 21 februari 2020

 

Klanttevredenheid is voor iedere onderneming belangrijk. Een tevreden klant komt terug.
De ervaring kan zelfs zodanig positief zijn, dat de klant het bedrijf een ander persoonlijk aanbeveelt.

Hoe tevreden bent u met Optiek Oostman,

Beoordeel ons op Google.  klik hier

Of scan met je camera:


Ze zijn er weer.

Artikel gepubliceerd op 5 januari 2020

 

Minimalistisch, praktisch en volledig nomadisch, onze leesbril zonder pootjes volgt u overal en altijd.

Nu voor maar € 19.90.


 


Digitale oogstress

Artikel gepubliceerd op 27 juli 2019

Nog voor je uit bed bent op je telefoon kijken wat je gemist hebt terwijl je sliep. Of even op Insta tot de trein er is... Sociale media nemen steeds meer tijd in beslag. Volgens een recent onderzoek van het CBS is van jongvolwassenen 29 % 3 tot 5 uur per dag bezig met Facebook, Instagram en andere netwerken. In 2015 was dat nog 17 %.

Vooral onze ogen maken overuren. Door het continu en intensief schakelen tussen veraf en dichtbij zijn er dan ook steeds meer mensen die last hebben van digitale oogstress. (Bron: CBS)

Als u het idee hebt dat uw zoon of dochter steeds minder goed in de verte ziet en bovenstaande situatie herkenbaar is, dan wordt het tijd voor een oogmeting en goed advies.

Voor aanvullende informatie lees ook:  Oog en kind.

 


Collega Johan Franken lid van de stuurgroep contactlenzen OVN.

Artikel gepubliceerd op 21 december 2018

 

 


 


Onze klanten vertellen...

Artikel gepubliceerd op 26 juli 2018 

 

Op het moment dat je hand de deurklink van Optiek Oostman raakt begint het al: een prettige mengeling van warmte, kwaliteit en ruimte, gelardeerd met een vleugje koffiearoma, interieurdesign en moderne kunst achter de counter komt je tegemoet. Welkom voelen wij ons daar bij het attente Oostman team en omdat we ook nog persoonlijke interesses kunnen delen met Jan-Leo en Petra over de hockeyende kinderen wordt het allemaal lekker ongedwongen.

Eenmaal binnen kom je niet meer los van het mooie, uitgebalanceerde en verleidelijke assortiment voor ongeacht welke sekse of leeftijd. Ze kennen mij wel, ik ben kritisch en heb een groot hoofd. Daar moet aandacht aan worden besteedt, het is je gezicht, hè, net als bij de oogmetingen die deskundig en ontspannen verlopen. Ook mijn vrouw laat zich niet onbetuigd als het over haar smaak gaat maar we luisteren toch echt ook wel naar de monturologen die ons bijstaan. Ja, elders zijn brillen vaak goedkoper, maar waar vindt je de personal touch en de geletterde geleerdheid waarmee geduldig uitleg wordt gegeven over materiaal en merk, garantie en nazorg. Je kunt zó binnenlopen en je bril even in de revisie doen.

Goed vezelrijk brood koop je bij de Ambachtelijke Warme Bakker, een handgeknoopte rollade bij de Keurslager, verse vis vang je bij de echte Diervriendelijke Visboer en een eigentijdse goede bril? Wij gaan dan… voor Optiek Oostman!

 

Bas Pruyser


Samenloop voor Hoop was indrukwekkend en succesvol

Artikel gepubliceerd op 16 juni 2017

Afgelopen weekend heeft Team Oostman meegelopen met de Samenloop voor Hoop. Wij hebben het mooie bedrag van € 1076,00 opgehaald. Hiervoor willen wij alle klanten en donateurs hartelijk bedanken. Het bedrag komt geheel ten goede aan het KWF. De voorlopige totale opbrengst van de loop is € 52.308,31

 


Samenloop voor Hoop op 10 en 11 juni 2017

Artikel gepubliceerd op 13 april 2017

Samen met een aantal collega's gaan wij op 10 en 11 juni 2017 lopen tijdens de Samenloop voor Hoop, bij de Toolenburgseplas. De opbrengst hiervan is voor het KWF. Wij zouden het leuk vinden als u ons sponsort, dit kan via de volgende link: Samenloop met Optiek Oostman.  Of koop in de winkel een kaarsenzak voor € 5,00. Versier de zak en lever hem weer in. De kaarsenzakken worden 's avonds langs het parcours gezet en verlichten de wandelroute.


Missie Jachi Ghana 17 februari t/m 4 maart 2017

Artikel gepubliceerd op 17 maart 2017

Op 17 februari j.l. vertrok onze optometrist Johan Franken in een team met 3 orthoptisten vanuit Nederland voor een periode van 2 weken naar Jachi in Ghana. Deze oogmissie werd georganiseerd door Stichting Zienderogen in samenwerking met The Optical Foundation.

Lees het verslag van Johan

   

   


 


Verbouwing 1ste etage

Artikel gepubliceerd op 12 oktober 2016

10 oktober zijn we begonnen met de verbouwing van de contactlensafdeling en de optometrie-ruimte. De houten vloer wordt aangepakt, er komt goede verlichting en het interieur krijgt een update. Over 8 weken is het klaar en kunnen we er weer voor jaren tegenaan.


40 jaar Optiek Oostman

Artikel gepubliceerd op 8 september 2016

Vandaag 8 september 2016 is het precies 40 jaar geleden dat Jan en Els Oostman hun winkel openden in Hoofddorp. Een mijlpaal waar wij trots op zijn!


Optiek oostman bespaart energie met duurzaamheid

Artikel gepubliceerd op 16 augustus 2016

 


Ray-Ban Wedstrijd

Artikel gepubliceerd op 16 juli 2016

De winnaar van de Ray Ban BBQ is bekend! Heel veel plezier ermee.


Onze topper

Artikel gepubliceerd op 8 april 2016

Onze topper Anne begint alweer aan haar laatste stagedag. Gelukkig hebben we haar in de afgelopen 2 jaar kunnen strikken als vaste "zaterdag" collega!


 

 


Team Oostman bezoekt Rotterdam

Artikel gepubliceerd op 9 november 2015

Zondag 8 november gingen de collega's van Optiek Oostman naar Rotterdam. Gezellig een dagje uit! Even geen brillen en lenzen, maar hoge gebouwen, water, wind, schepen en heerlijke koffie met gebak.

  

                                                                    Beeldschermglazen 20 jaar in ontwikkeling

Artikel gepubliceerd op 1 oktober 2015

Computers zijn handig, televisies vaak nog leuker. Bijna niemand woont meer in een huis zonder deze elektrische instrumenten. Maar begin jaren negentig werd duidelijk dat door dit toenemende beeldschermgebruik alle brildragers zijn opgezadeld met een probleem.

Met het hoofd achterover

Mensen die een leesbril droegen, merkten dat een beeldscherm op 70 centimeter afstand vaak buiten het scherptebereik van hun leesbril stond. Deze wordt immers aangemeten op een klassieke leesafstand van 45 tot 50 centimeter. Daarnaast merkte een groeiend aantal multifocale brildragers dat bij een normale hoofdhouding het beeldscherm meestal te hoog stond. Deze groep moest dan zelfs met het hoofd achterover in de onderste helft van hun brillenglas een klein gebied vinden om de monitor scherp te zien.

Eerste generatie beeldschermglazen

Het antwoord op dit vervelende probleem heeft geleid  tot de eerste generatie beeldschermglazen. De onderste helft van het glas voor het normale leeswerk en de bovenzijde voor een werkafstand van 70 cm. Maar er zat ook een nadeel aan deze eerste generatie computerglazen. Wanneer de brildrager met een collega in gesprek was die nog geen 2 meter verderop stond, moest de bril voortdurend af. Het zicht op grotere afstand bleef namelijk onscherp.

Vergroot kijkbereik

Om dit probleem op te lossen, zijn de beeldschermglazen in de afgelopen jaren verder doorontwikkeld. Door het kijkbereik te vergroten naar 2 en zelfs 6 meter, kunnen deze nieuwste beeldschermbrillen indien gewenst tijdens het werk continue gedragen worden.

Passend advies

Voor een passend advies zijn naast de brilsterkte ook de leeftijd van de brildrager, de werkomstandigheden en iemands lengte van belang: iemand van één meter zestig zit nu eenmaal dichter op zijn bureau dan iemand van twee meter.

Een goed advies en heldere voorlichting zijn essentieel. Laat u altijd uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden van beeldschermglazen voor u. Alleen het juiste advies leidt tot een bril die bij u past. Onze klanten vertellen...

Artikel gepubliceerd op 1 oktober 2015 

Willy Brons

“We hebben zo enorm gelachen bij Oostman, toen mijn man lenzen wilde uitproberen”,vertelt Willy Brons. Zij is sinds haar verhuizing in 2013 klant bij Oostman, ze wilden per se niet bij een grote (vaak onpersoonlijke) keten en dus viel de keuze op het familiebedrijf. “Helaas heeft mijn man een soort fobie waarbij hij bang is voor mensen die aan zijn ogen zitten. Maar de medewerkers van Oostman zagen aan mijn man hoe graag hij lenzen wilde dragen. Dus hebben ze met vier man sterk geprobeerd zijn lenzen in te doen. Het is niet gelukt, maar we hebben wel een top dag gehad en we zijn Oostman nog steeds dankbaar voor alle moeite.” Haar man is aan de bril gegaan en hun dochter van 12 heeft nachtlenzen. Zelf heeft ze gewone lenzen. Waarom? “Lenzen zitten lekkerder, vooral in de zomer als je je zonnebril wilt dragen. Ik had eerder altijd een bril, maar je wordt ook wat ouder hé?”, zegt Willy.

Meneer Hennequin

Meneer Hennequin is samen met zijn vrouw al bijna veertig jaar klant bij Oostman Optiek. Ze zijn al bekend bij de opticien sinds de oprichting in 1976. Trouwe klanten, mag je wel zeggen. En dat allemaal door middel van mond-tot-mondreclame. Er zijn inmiddels natuurlijk enkele dingen veranderd, de modernisering is toegetreden en er staat een andere Oostman aan het roer. “Vader Jan Oostman hielp ons bij het uitkiezen van onze brillen. Altijd vriendelijk. Dat heeft hij doorgegeven aan zijn zoon”, vertelt meneer Hennequin. Hij draagt een computerbril die speciaal door Oostman voor hem is gemaakt. “De service is uitstekend en het personeel denkt altijd met ons mee. Waarom zou ik hier ooit weggaan?”


 ’s Nachts lenzen dragen, overdag altijd scherp zien

Artikel gepubliceerd op 1 oktober 2015

Nooit meer lenzen dragen, is een droom voor veel mensen die oogcorrecties nodig hebben. Helaas is dat ideaal nog niet bereikt, maar we komen wel steeds dichterbij. Het laatste half jaar is er achter de schermen hard gewerkt aan het optimaliseren van de DreamLite-nachtlenzen. Nu is er DreamLite Multifocaal, waarmee u veraf kunt zien en zelfs van dichtbij een recept of boek kunt lezen. We zijn een van de opticiens in Nederland die met succes hebben geëxperimenteerd met deze bijzondere lenzen. Contactlenzenspecialist Rob van Mook vertelt:

Lezen en altijd scherp zien

"DreamLite Multifocaal lenzen draagt u ’s nachts, zodat u overdag geen lenzen meer hoeft te dragen. Terwijl u slaapt, worden de ogen gecorrigeerd en ziet u de hele dag scherp zonder hulpmiddelen als een bril of lenzen. De lenzen zijn nachtenlang uitgeprobeerd door tien van onze klanten en alle deelnemers kunnen nu overdag haarscherp zien; zonder behulp van lenzen. De lenzen corrigeren tot -4.5 sterkte.
DreamLite Multifocaal wordt eind oktober landelijk gelanceerd.”

Volgende stap groot succes

“De fabrikant vroeg ons een half jaar geleden om mee te werken aan de speciale nachtlenzen van DreamLite Multifocaal en we waren daar onmiddellijk enthousiast over. We zijn serieus bezig met ons vak en ook zagen we hoe groot het succes al is van de reguliere nachtlenzen. Hopelijk is de volgende stap voor de fabrikant om DreamLite-lenzen te maken die nog hogere sterktes kunnen corrigeren.”
Lees meer over de nachtlens...


 

 

 

 

 

 

 

Marktlaan 24
2132 DM Hoofddorp
Telefoon optiek: (023) 5616847
Telefoon lenzen: (023) 5638483

E-mail: Gebruik ons contactformulier voor vragen, opmerkingen en bestellingen.

Volg ons op:

                          

Aangesloten bij:                                       
                                         


Openingstijden

 

dinsdag                 09:00 - 18:00 
woensdag             09:00 - 18:00
donderdag            09:00 - 18:00
vrijdag                    09:00 - 18:00     
zaterdag                09:00 - 17:00


Privacyverklaring

© Optiek Oostman 2007-2022

 
 
 
 
 
 
 
Realisatie en onderhoud:Visueel Webdesign