facebookbutton  instagram-oostman  feedback-Oostman

ArtikelindexVoor mensen die van vrijheid houden

Artikel gepubliceerd op 16 april 2021

 

 

Een nieuwkomer in daglenzen: de Precision 1. De eerste contactlens met smartface-technologie. Een permanente, flinterdunne en hoogwaardige waterhoudende laag aan het lensoppervlak zorgt voor een stabiele traanfilm, belangrijk voor scherp en comfortabel zicht van s'ochtends vroeg tot s'avonds laat.

Met de lancering van de Precision 1 kunnen we een daglens aanbieden voor onze klanten met een drukke levensstijl die behoefte hebben aan contactlenzen met langdurig comfort en scherp zicht. De lens is ook uitermate geschikt voor de vele mensen die al maanden thuiswerken en aan hun beeldscherm zijn gekluisterd.

Interesse gewekt?  Ons team van de lenzen weet raad.


 


Het ideale brillenglas voor buiten

Artikel gepubliceerd op 7 april 2021

 

Daglicht bestaat uit lichtgolven die in willekeurige richtingen op ons afkomen. Wanneer licht op gladde oppervlaktes weerkaatst, wordt het gepolariseerd in verticale en horizontale lichtgolven. De verticale lichtgolven geven bruikbare informatie over kleur en contrast, maar de horizontale golven veroorzaken een optische verstoring in de vorm van schittering. De gladde oppervlakten waarbij dit effect optreedt zijn water, glas, sneeuw of een nat wegdek.

Normale zonneglazen laten zowel de horizontale als verticale lichtgolven in gelijke mate door. Polariserende lenzen filteren echter de horizontale lichtgolven waardoor het beeld helderder wordt. Vooral bij water- en wintersport bieden deze glazen grote voordelen. Het geeft dus een beter kleurcontrast, minder vermoeide ogen, minder schittering en 100%UV bescherming.

Meer weten? Vraag aan onze specialisten over uw persoonlijke mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marktlaan 24
2132 DM Hoofddorp
Telefoon optiek: (023) 5616847
Telefoon lenzen: (023) 5638483

E-mail: Gebruik ons contactformulier voor vragen, opmerkingen, bestellingen en reserveringen.Openingstijden

 

dinsdag                 09:00 - 18:00 
woensdag             09:00 - 18:00
donderdag            09:00 - 18:00
vrijdag                    09:00 - 18:00     
zaterdag                09:00 - 17:00

 


Privacyverklaring

© Optiek Oostman 2007-2021

 
 
 
 
 
 
 
Realisatie en onderhoud:Visueel Webdesign