feedback-Oostman

Contactlensaanmeting  

 

Alle door Optiek Oostman geleverde contactlenzen worden aangemeten door zeer ervaren en gediplomeerde contactlensspecialisten. Onze specialisten zijn lid van de ANVC.

De contactlensaanmeting begint met een technisch vooronderzoek (€ 55,00) waarin de specialist bepaalt of iemand geschikt is voor lenzen en zo ja voor welk type. Op basis van dit onderzoek volgt er een persoonlijk advies en kan er desgewenst een passende offerte worden gemaakt.

Indien u akkoord gaat met de offerte gaat de tweede fase in van het aanmeten van contactlenzen de zogenaamde ‘Oostman Controle Service . Met deze ‘OCS ’ (vanaf € 75,00) wordt u binnen de eerste 3 maanden van het lensdragen deskundig begeleid, is er de mogelijkheid om wijzigingen in het lenstype uit te voeren en is er voor contactlenzen onder bepaalde voorwaarden een “niet goed geld terug” garantie.
oog2 optiek oostmanOok de instructie is een onderdeel van de aanmeting. Op onze instructie en adviespagina staat nuttige informatie ter voorbereiding van de instructie. Ook handig om nog eens terug te kijken/lezen bij twijfel of vragen.

Na deze 3 maanden biedt Oostman Contactlenzen de lensdrager een aantal oogzorgabonnementen aan. Elk abonnement dekt professionele oogzorg en wordt het mogelijk contactlenzen tegen zeer voordelige tarieven aan te schaffen.

Het is goed om te weten dat wij met alle typen contactlenzen werken. Dit geeft mogelijkheden om de juiste lenzen aan te meten, voor het hele gezin, tijdens het sporten, op school, met autorijden, maar ook als het lezen niet meer zo goed gaat.


 

 

 

 

 

 

 

 

Marktlaan 24
2132 DM Hoofddorp
Telefoon optiek: (023) 5616847
Telefoon lenzen: (023) 5638483

E-mail: Gebruik ons contactformulier voor vragen, opmerkingen en bestellingen.

Volg ons op:

                          

Aangesloten bij:                                       
                                         


Openingstijden

 

dinsdag                 09:00 - 18:00 
woensdag             09:00 - 18:00
donderdag            09:00 - 18:00
vrijdag                    09:00 - 18:00     
zaterdag                09:00 - 17:00


Privacyverklaring

© Optiek Oostman 2007-2022

 
 
 
 
 
 
 
Realisatie en onderhoud:Visueel Webdesign