facebookbutton  instagram-oostman  feedback-Oostman

Contactlensaanmeting  

 

De contactlensaanmeting begint met een technisch vooronderzoek (€ 49.00) waarin de specialist bepaalt of iemand geschikt is voor lenzen en zo ja voor welk type. Pas ná het ' technisch vooronderzoek ' kan er een persoonlijk advies en een offerte gemaakt worden.

 Indien cliënt akkoord gaat met de offerte gaat de tweede en laatste fase in van het aanmeten van contactlenzen de zogenaamde ‘Oostman Controle Service . Met deze ‘OCS ’ (vanaf € 75.00) wordt de cliënt binnen de eerste 3 maanden van het lensdragen deskundig begeleid, is er de mogelijkheid om wijzigingen in het lenstype uit te voeren en is er voor contactlenzen onder bepaalde voorwaarden een “niet goed geld terug” garantie.

 Ook de instructie is een onderdeel van de aanmeting. De reden waarom wij daar veel aandacht aan besteden ziet u in het volgende filmpje!

Na deze 3 maanden biedt Oostman Contactlenzen de lensdrager een aantal oogzorgabonnementen aan. Deze abonnementen dekken oogzorg in de ruimste zin van het woord en wordt het mogelijk contactlenzen tegen zeer voordelige tarieven aan te schaffen.

Het is goed om te weten dat wij met alle typen contactlenzen werken. Dit geeft mogelijkheden om de juiste lenzen aan te meten, voor het hele gezin, tijdens het sporten, op school, met autorijden, maar ook als het lezen niet meer zo goed gaat.

 

 

 

 

Realisatie en onderhoud:Visueel Webdesign